Gelaatsverzorgingen met producten van Simone Mahler (huidverzorging)

  

 

Coup d'éclat± 30 min. € 52,00

Hebt u niet voldoende tijd om een uitgebreide gelaatsverzorging te laten doen, maar wilt u zich toch laten verwennen en ondertussen uw huid goed verzorgen, dan is dit de geschikte behandeling voor u.

Oppervlakkige reiniging, lotion, epileren van de wenkbrauwen, massage (10min), kort masker, oogcrème en verzorgende dagcrème. 

 

 

Jeugdverzorging± 75 min. € 62,50

Intense gelaatsbehandeling voor - 18-jarigen. 

 

 

Intense± 75 min. € 67,50

De huid kan te kampen krijgen met verschillende storingen (dehydratatie, gevoeligheid, onzuiverheden).  Omdat een onevenwichtige huid sneller veroudert, gaan we ze tijdens deze verzorging duurzaam heropvoeden.

Oppervlakkige reiniging, lotion, zachte peeling, verwijderen comedonen, lotion, epileren van de wenkbrauwen, massage (15min), masker aangepast aan de tekorten van de huid, lotion, oogcrème, serum, verzorgende dagcrème. 

 

 

Excellent ± 90 min. € 85,00

Pure ontspanning en intensieve verzorging van de huid in één!  Een zeer grondige reiniging gevolgd door een extra lange massage en verzorging met diepwerkende producten, laten u zeker en vast wegdromen.

Oppervlakkige reiniging, lotion, zachte peeling, gommage, verwijderen comedonen, epileren van de wenkbrauwen, massage (30min), oogpatches, remineraliserend en plastificerend masker, lotion, oogcrème, verzorgende crème. 

Voor een optimale verbetering van de huid is het aangeraden om thuis de huid verder te verzorgen met aangepaste producten.